You are here
Home > Aktivitete > Vizitë për urim te Kryetari i BFI të Maqedonisë

Vizitë për urim te Kryetari i BFI të Maqedonisë

Myftiu i Tetovës Prof. Dr. Qani ef. Nesimi me kolegët e tij, patën nderin dhe respektin të vizitojnë dhe ti urojnë dekorimin dhe kontributin e dhënë në sferën fetare dhe kombëtare Kryetarit të BFI-së Reis-ul Ulemasë Haxhi Sulejman ef. Rexhepi, për pranimin e titullit “IMAZH I KOMBIT” nga Forumi Imazhi dhe Media pranë Akademisë së Shkencave e Republikës së Shqipërisë.

Kryetarit tonë të nderuar Allahu i dhashtë shëndet dhe suksese të reja.

1

Artikuj të ngjajshëm

error: