You are here
Home > Lajme > Vizitë nga Prof.dr Sadin Xhaferi dhe h. Ahmet Memeti

Vizitë nga Prof.dr Sadin Xhaferi dhe h. Ahmet Memeti

Sot Prof. dr. Sadin Xhaferi dhe haxhi Ahmet Memeti nga Kercova së bashku me mikun e tij, qëndruan te Myftiu i Tetovës për ti uruar atij datyrën e re si Myfti i Myftinisë së Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: