You are here
Home > Vizita > Vizitë nga Prof.Dr. Ali Pajaziti dhe Prof.Dr. Junus Abdullahu

Vizitë nga Prof.Dr. Ali Pajaziti dhe Prof.Dr. Junus Abdullahu

Vizitë nga një grup profesorësh dhe qytetarësh në krye me Prof.Dr. Ali Pajaziti dhe Prof.Dr. Junus Abdullahu në Myftinin e Tetovës me rastin e zgjedhjes Myfti i Myftinisë së Tetovës Prof.Dr. Qani Nesimi.

04

 

Artikuj të ngjajshëm

error: