You are here
Home > Lajme > Vizitë nga një grup studentësh të Fakultetit Filozofik

Vizitë nga një grup studentësh të Fakultetit Filozofik

Një grup studentësh të Fakultetit Filozofik pranë Universiteti Shtetëror të Tetovës vizituan myftiun e ri të Tetovës, gjegjësisht profesorin e tyre, prof. dr. Qani Nesimi, dhe i uruan detyrën e re. Myftiu u shpreh se studentët janë pjesa më e rëndësishme e shoqërisë. Nëse kemi student të mirë ne atëhere kemi shoqëri të shëndosh kombëtarisht dhe fetarisht. Studentët falenderuan për mikpritjen, kurse myftiu iu  falenderua atyre për vizitën kuptimdhënëse.

Artikuj të ngjajshëm

error: