You are here
Home > Lajme > Vizitë nga disa profesor

Vizitë nga disa profesor

Sot një grup profesoreshash dhe profesorësh vizituan Myftininë e Tetovës për ti uruar myftiut të ri detyrën e re.

image-d47474185360e97d91e4b8888f6fe35f2e14af9cdfeccff2da7d1c65cdaff481-V image-5969f5ff1089fc42b903e577beff418c77111183b2970e4f23bd36e157a94491-V

Artikuj të ngjajshëm

error: