You are here
Home > Lajme > Vizitë nga dekanati i Fakultetit Juridik pranë USHT-së

Vizitë nga dekanati i Fakultetit Juridik pranë USHT-së

Dekani i Fakultetit Juridik pranë USHT-së bashkë me disa profesorë dhe kolegë ishin për të uruar zgjedhjen e Myftiut të ri Prof.dr. Qani ef. Nesimi.

Artikuj të ngjajshëm

error: