You are here
Home > Lajme > Vizitë në f. Saraqin

Vizitë në f. Saraqin

Me  30.10.2015, dita e Xhuma , Myftiu i Tetovës Prof.dr. Qani ef. Nesimi bashkë me disa bashkëpuntorë të Myftinisë së Tetovës viztuan Xhamin e fsh. Saraqin. Kryeimami i Myftinisë së Tetovës Mr.Ejup. ef.Selmani mbajti ligjërata para namazit të Xhumasë. Ndërkaq Myftiu e mbajti hutben. Këto ligjerata ishin mbreslënse dhe kuptimplot.

3

Artikuj të ngjajshëm

error: