You are here
Home > Lajme > Vizitë në f. Gajre të Tetovës

Vizitë në f. Gajre të Tetovës

Me  20.11.2015, dita e Xhuma  , Muftiu i Tetovës Prof.dr. Qani ef. Nesimi bashkë me disa bashkëpuntorë të Myftinisë së Tetovës viztuan Xhamin e fsh. Gajre. Referent i arsimit fetar Mr.Xhemil. ef.Memeti mbajti ligjerata para namazit të Xhumasë. Ndërkaq Myftiu e mbajti hutben. Këto ligjerata ishin mbreslënse dhe kuptimplot.

Artikuj të ngjajshëm

error: