You are here
Home > Lajme > Vitzitë nga Myftiu në f. Shipkovicë

Vitzitë nga Myftiu në f. Shipkovicë

Dje me 5 gusht Myftiu i Tetovës vizitoi familjarët e të vdekurve nga vërshimet dhe shtabin e emergjencës në fshatin Shipkovicë.

IMG_0803 IMG_0804

Artikuj të ngjajshëm

error: