You are here
Home > Video > Biseda Shpirtërore > (Video) Biseda Shpirtërore – Programi 06

(Video) Biseda Shpirtërore – Programi 06

Tema: Roli i Xhamisë dje dhe sot
Ligjërues: Minur ef. Asani
Moderator: Hfz. Omer ef. Dauti
Organizator: BFI – Myftinia Tetovë
Realizoi: Objective Studio
Emitoi: TV Koha

Artikuj të ngjajshëm

error: