You are here
Home > Lajme > (Video) ARGUMENT- Feja dhe Terrorizmi

(Video) ARGUMENT- Feja dhe Terrorizmi

Në emisionin Argument në RTVM 2 i ftuar për të diskutuar mbi temën “Feja dhe Terrorizmi” Myftiu Qani ef. Nesimi.

Artikuj të ngjajshëm

error: