You are here
Home > Lajme > Urime Nata e Kadrit

Urime Nata e Kadrit

„Ne e zbritëm atë (Kur’anin) në natën e Kadrit. E ku e di ti se ç’është nata e Kadrit? Nata e Kadrit është më e rëndësishme se një mijë muaj!Me lejen e Zotit të tyre në (atë natë) zbresin engjëjt dhe shpirti (Xhibrili) për secilën çështje. Ajo (që përcakton Zoti) është paqe deri në agim të mëngjesit.” (El-Kadr: 1-5)

Të nderuar besimtarë për hajr Nata e Kadrit që është me e vlefshme se një mijë muaj, nata e paqes dhe nata e zbritjes së Kuranit Fisnik. Allahu na i pranoftë lutjet, namazet dhe agjërimin.

Artikuj të ngjajshëm

error: