You are here
Home > Lajme > Urime Nata e Beratit

Urime Nata e Beratit

Myftinia e Bashkësisë Fetare islame e Tetovës të gjithë besimtarëve ua uron Natën e madhe “Nata e Beratit“, e cila bie me datë 01.06.2015 (dita e hënë). E lusim Allahun Fuqiplotë që këtë kohë ta kaloni me ibadet, dua dhe namaz si dhe të keni mirëqenie familjare dhe gjithmonë të jeni të mbuluar me Mëshirën e Tij.
Vesselamu alejkum!

Myftinia e BFI-sëTetovë

Artikuj të ngjajshëm

error: