You are here
Home > Lajme > Urime festën e Flamurit 28 Nëntori

Urime festën e Flamurit 28 Nëntori

Myftinia e Tetovës të gjithë shqiptarëve ua uron festën e 28 nëntorit, Ditës së Flamurit. Urojmë që kjo ditë e krenarisë, qëndresës dhe bashkimit, të shërbejë si nxitje dhe motiv shtesë në drejtim të përmirësimit të gjendjes tonë ekzistuese, kultivimit të traditës dhe vlerave të mirëfillta shekullore, afirmimit të gjuhës së mirëkuptimit dhe ndërvëllazërisë, drejt ngritjes dhe afirmimit tonë si një faktor i rëndësishëm i stabilitetit dhe progresit në  rajon dhe më gjerë.

Artikuj të ngjajshëm

error: