You are here
Home > Lajme > Urim për Vitin e Ri Hixhri-1438

Urim për Vitin e Ri Hixhri-1438

Myftinia e Bashkësisë Fetare Islame e Tetovës të gjithë besimtarëve musliman ua uron Vitin e Ri Hixhri-1437, i cili bie më datë 02.10.2016 (e diel), duke e lutur Allahun Fuqiplotë që këtë vit ta kaloni ne ibadet, mirëqenie familjare dhe gjithmonë të jeni të mbuluar me Mëshirën e Tij.

Myftinia e BFI-së
Tetovë

Artikuj të ngjajshëm

error: