You are here
Home > Lajme > U R I M PËR DITËLINJEN E “MUHAMMEDIT” A.S

U R I M PËR DITËLINJEN E “MUHAMMEDIT” A.S

Me rastin e Natës së madhe ditëlindjes së pejgamberit a.s e cila bie më datë 11.12.2015 (Dita e diel), Myftinia e Bashkësisë Fetare Islame e Tetovës të gjithë besimtarëve ua uron këtë Natë të madhe, duke e lutur Allahun Fuqiplotë që këtë kohë ta kaloni ne ibadet,  mirëqenie familjare  dhe gjithmonë të jeni të mbuluar me Mëshirën e Tij.

         

Vesselamu alejkum !

Muftinia e BFI-së Tetovë

          M  u  f  t  i  u:

      Dr. Qani ef. Nesimi  

Artikuj të ngjajshëm

error: