You are here
Home > Lajme > Takimi i radhës me Mutevelit dhe Imamët e qytetit

Takimi i radhës me Mutevelit dhe Imamët e qytetit

Më 22.03.2016 (e martë), Muftiu i Tetovës realizoi takimin e radhës me Mutevelit dhe Imamët e qytetit në hapësirat e Muftinisë së Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: