You are here
Home > Aktivitete > Takimi i radhës me mutevelinjtë

Takimi i radhës me mutevelinjtë

Më 17.05.2016 (e martë), Muftiu i Tetovës realizoi takimin e radhës me mutevelinjtë e qytetit dhe të rrethinës në hapësirat e Muftinisë së Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: