You are here
Home > Lajme > Takimi i radhës me Muezinët e Tetovës

Takimi i radhës me Muezinët e Tetovës

Sot me 01.06.2016 (e mërkurë), Muftiu i Tetovës realizoi takimin e radhës me Muezinët e qytetit dhe rrethinës në hapësirat e Muftinisë së Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: