You are here
Home > Lajme > Takimi i radhës me mualimat

Takimi i radhës me mualimat

Më 10.03.2016 (e enjte), Muftiu i Tetovës realizoi takimin e radhës me mualimat e qytetit dhe rrethinës në hapësirat e Muftinisë së Tetovës.

12822992_1262217643805971_1745970171_o 12823147_1262217627139306_1064922343_o

Artikuj të ngjajshëm

error: