You are here
Home > Lajme > Takimi i radhës me imamët

Takimi i radhës me imamët

Më 25.02.2016 (e ejnte),  Muftiu i Tetovës realizoi takimin e radhës  me  imamët e qytetit dhe rrethinës në hapësirat e Muftinisë së Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: