You are here
Home > Lajme > Takimi i radhës me Imamët e Tetovës

Takimi i radhës me Imamët e Tetovës

Sot më 02.06.2016 (e еnjte), Muftiu i Tetovës realizoi takimin e radhës me Imamët e qytetit dhe rrethinës në hapësirat e Muftinisë së Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: