You are here
Home > Lajme > Takimi i myftiut me një numër të caktuar mytevelinjësh të qytetit të Tetovës

Takimi i myftiut me një numër të caktuar mytevelinjësh të qytetit të Tetovës

Më 22.04.2020 (e mërkurë), Myftiu i Tetovës Prof. Dr. Qani ef. Nesimi mbajti takimin e rradhës me një numër të caktuar të mytevelinjëve të qytetit të Tetovës, ku në mënyrë të hollësishme i njoftoi për aktivitetet dhe punët e Myftinisë dhe të xhamiave gjatë Muajit të bekuar të Ramazanit -2020.

Artikuj të ngjajshëm

error: