You are here
Home > Lajme > Takimi i myftiut me imamët dhe mytevelinjtë e rajonit ku përgjegjës është referenti fetaro-arsimor Xhemil ef. Memeti

Takimi i myftiut me imamët dhe mytevelinjtë e rajonit ku përgjegjës është referenti fetaro-arsimor Xhemil ef. Memeti

Më 23.04.2020 (e enjte), Myftiu i Tetovës Prof. Dr. Qani ef. Nesimi mbajti takimin e rradhës me imamët dhe mytevelinjtë e rajonit ku përgjegjës është Referenti fetaro – arsimor Mr. Xhemil ef. Memeti. Në këtë takim Myftiu imamët dhe mytevelinjtë i njoftoi për aktivitetet dhe punët e Myftinisë dhe të xhamiave gjatë Muajit të bekuar të Ramazanit -2020.

Artikuj të ngjajshëm

error: