You are here
Home > Lajme > Takimi i myftiut me imamët dhe mytevelinjtë e rajonit ku përgjegjës është referenti fetaro-arsimor Idris ef. Idrizi

Takimi i myftiut me imamët dhe mytevelinjtë e rajonit ku përgjegjës është referenti fetaro-arsimor Idris ef. Idrizi

Më 22.04.2020 (e mërkurë), Myftiu i Tetovës Prof. Dr. Qani ef. Nesimi mbajti takimin e rradhës me imamët dhe mytevelinjtë e rajonit ku përgjegjës është Referenti fetaro – arsimor Idris ef. Idrizi. Në këtë takim Myftiu imamët dhe mytevelinjtë i njoftoi për aktivitetet dhe punët e Myftinisë dhe të xhamiave gjatë Muajit të bekuar të Ramazanit -2020.

Artikuj të ngjajshëm

error: