You are here
Home > Lajme > Takimi i myftiut me imamët dhe mytevelinjtë e rajonit ku përgjegjës është referenti fetaro-arsimor Hfz.Abdurahim ef. Murati

Takimi i myftiut me imamët dhe mytevelinjtë e rajonit ku përgjegjës është referenti fetaro-arsimor Hfz.Abdurahim ef. Murati

Më 22.04.2020 (e mërkurë), Myftiu i Tetovës Prof. Dr. Qani ef. Nesimi mbajti takimin e rradhës me imamët mytevelinjtë e rajonit ku përgjegjës është Referenti fetaro – arsimor Hfz. Abdurahim ef. Murati. Në këtë takim Myftiu imamët dhe mytevelinjtë e Myftinisë i njoftoi për aktivitetet dhe punët e Myftinisë dhe të xhamiave gjatë Muajit të bekuar të Ramazanit -2020.

Artikuj të ngjajshëm

error: