You are here
Home > Lajme > Takimi i myftiut me anëtarët e Myftinis së Tetovës

Takimi i myftiut me anëtarët e Myftinis së Tetovës

Më 22.04.2020 (e mërkurë), Myftiu i Tetovës Prof. Dr. Qani ef. Nesimi mbajti takimin e rradhës me anëtarët e Myftinisë së Tetovës. Në këtë takim Myftiu anëtarët e Myftiisë i njoftoi për aktivitetet dhe punët e Myftinisë dhe të xhamiave gjatë Muajit të bekuar të Ramazanit -2020

Artikuj të ngjajshëm

error: