You are here
Home > Lajme > Takim Pune

Takim Pune

Më 10.02.2016 (e mërkurë), Myftiu i Tetovës Qani ef. Nesimi kishte një takim pune me Reis-ul Ulemanë e BFI të RM, Haxhi Sulejman ef. Rexhepi, në lokalet e Myftinisë së Tetovës, që kishte të bëjë me organizmin e jetës fetare, me rindërtimin e objektit që është në përfundim e sipër, si dhe me çështjet mjaftë me peshë për këtë institucion. Po ashtu Reis ul-Ulemaja i shoqëruar nga Myftiu i Tetovës realizoi një takim edhe me kryetarin e BDI-së, z. Ali Ahmeti, ku u diskutuan çështje shumë me rëndësi jetike për muslimanët e Tetovës dhe më gjerë. Takimi me z. Ahmetin kaloi shumë i frytshëm dhe shumë shpresëdhënës.
12735922_1243309642363438_1506989610_n

Artikuj të ngjajshëm

error: