You are here
Home > Lajme > Takim me imamët e diasporës

Takim me imamët e diasporës

Me  28 korrik Myftiu i Tetovës takoi imamët e diasporës që gravitojnë në Tetovë dhe rrethinë.

Artikuj të ngjajshëm

error: