You are here
Home > Lajme > Studentët dhe nxënësit në Myftininë e Tetovës

Studentët dhe nxënësit në Myftininë e Tetovës

Sot më 31.05.2016 (e martë), Myftiu i Tetovës realizoi takimin e rradhës me studentët dhe nxënësit e Tetovës, të cilët aktualisht mësojnë në Fakultetin e Shkencave Islame dhe në shkollën e mesme “Isa-Beu”-Shkup.

Artikuj të ngjajshëm

error: