You are here
Home > Aktivitete > Shpërndarja e ndihmave në vendet e dëmtuara në Tetovë

Shpërndarja e ndihmave në vendet e dëmtuara në Tetovë

Me 21 gusht Bashkësia Fetare Islame në krye me Reisul Ulemanë Haxhi Sulejman Efendi Rexhepin, bëri ndarjen e ndihmave në vendet e dëmtuara në Tetovë dhe rrethinë të grumbulluara gjatë dy xhumave nëpër xhamitë në Maqedoni.

IMG_1010 IMG_1011 IMG_1012 IMG_1013

Artikuj të ngjajshëm

error: