You are here
Home > Lajme > Shkollat fillore fillojnë të vizitojnë Medresenë

Shkollat fillore fillojnë të vizitojnë Medresenë

Sot me 25.04.2017 ( e Martë ) Nxënësit e Shkolles fillore Naim Frashëri në Tetovë në udhëheqjen e profesorit të gj. Angleze prof. Nedmiran Beqiri vizitojnë paralelen e vajzave të Medresesë Isa Beu në Tetovë. Ku u njoftuan me rendin shtëpiak të Medresesë dhe reth kushteve të regjistrimit.

Artikuj të ngjajshëm

error: