You are here
Home > Lajme > Ramazani 2017 – Programi 5 (VIDEO)

Ramazani 2017 – Programi 5 (VIDEO)

Tema: Urtësia dhe Etika e agjërimit
Ligjërues: Taxhedin ef. Hamidi
Moderator: Omer ef. Dauti
Organizator: BFI – Myftinia Tetovë

Artikuj të ngjajshëm

error: