You are here
Home > Lajme > Ramazani 2017 – Programi 4 (VIDEO)

Ramazani 2017 – Programi 4 (VIDEO)

Tema: Ramazani muaji i adhurimit dhe fitores
Ligjërues: Idriz ef. Idrizi
Moderator: Omer Dauti
Organizator: BFI – Myftinia Tetovë

Artikuj të ngjajshëm

error: