You are here
Home > Vizita > Qytetarët urojnë Myftiun e ri

Qytetarët urojnë Myftiun e ri

Me rasitn e zgjedhjes Myfti i Myftinisë së Tetovës qytetarë të shumtë kanë vizituar Myftiun Prof.Dr. Qani Nesimi duke e uruar për detyrën e re që e ka mar mbi supe dhe duke iu lutur Allahut që ta ndihmoj në çdo hap të tij.

05 06 07 08

Artikuj të ngjajshëm

error: