You are here
Home > Njoftime > Njoftim

Njoftim

Në kuadër të agjendës së muajit të Ramazanit Bfi-Myftinia dhe Komuna e Tetovës do të ndërmarr aksion për pastrimin e varrezave, pastrimi do të bëhet me 12.07.2015 (e diel) me fillim në ora 08:30 dhe do të zgjasë tërë ditën, ftohen të gjithë qytetarët të marrin pjesë në këtë aksion.

Artikuj të ngjajshëm

error: