You are here
Home > Lajme > Njoftim nga Myftinia e Tetovës

Njoftim nga Myftinia e Tetovës

Myftinia e Bashkësisë Fetare Islame në Tetovë e njofton opinionin se i përkrah të gjitha vendimet e Rijasetit të Bashkësisë Fetare Islame në RM dhe çdoherë është në përkrahje të Reis’ul Ulema-së të Bashkësisë Fetare Islame në RM Haxhi Sulejman ef. Rexhepit.

Me këtë njoftim edhe njëherë tregojmë unitetin tonë si Bashkësi Islame dhe çdoherë do të jemi në shërbim të së Vërtetës dhe në shërbim të të gjithë muslimanëve në vendin tonë dhe më gjërë.

Ves-selamu alejkum ve rahmetullahi be berekatuhu.

Artikuj të ngjajshëm

error: