You are here
Home > Lajme > Njoftim Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës

Njoftim Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës

Njoftohen të gjithë imamët dhe xhemati se më datë 20.03.2016 (e Diel) pas namazit të jacisë ora 19.30 në “ Xhaminë Gam Gam “ do të mbahet ligjëratë nga hoxha i nderuar Jusuf ef. Jakupi me temë “ Ka shpetuar ai , qe vetveten e tij e pastroi ” e organizuar nga imamët e Myftinisë së Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: