You are here
Home > Lajme > Njoftim: Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës

Njoftim: Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës

Njoftohen të gjithë imamët dhe xhemati se sezoni i dytë i ligjëratave të organizuar nga imamët e Myftinisë së Tetovës fillon më datë 13.11.2016 (e diel) pas namazit të Jacisë ora 19:00, në “Xhaminë e Pashës.”

Myftinia e BFI-së

Tetovë

Artikuj të ngjajshëm

error: