You are here
Home > Lajme > Njoftim Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës

Njoftim Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës

Njoftohen të gjithë imamët dhe xhemati se më datë 08.05.2016 (e Diel) pas namazit të Akshamit ora 19:45 në “ Xhaminë Çeshma e Kadis“ do të mbahet ligjëratë nga Muhamed ef. Xhemili, me temë “Dhurata e Miraxhit” e organizuar nga imamët e Myftinisë së Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: