You are here
Home > Lajme > Njoftim Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës

Njoftim Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës

Njoftohen të gjithë imamët dhe xhemati se më datë 24.04.2016 (e Diel) pas namazit të Akshamit ora 19:45 në “ Xhaminë e Madhe“ do të mbahet ligjëratë nga Nuhi ef. Ganiu, me temë “Respektimi i prindërve ” e organizuar nga imamët e Myftinisë së Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: