You are here
Home > Lajme > Njoftim Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës

Njoftim Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës

Njoftohen të gjithë imamët dhe xhemati se më datë 17.04.2016 (e Diel) pas namazit të Akshamit ora 19:30 në “ Xhaminë Sahatit“ do të mbahet ligjëratë nga Mafiz Ef. Rustemi, me temë “Rëndësia e edukimit të fëmijëve në Islam” e organizuar nga imamët e Myftinisë së Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: