You are here
Home > Lajme > Njoftim Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës

Njoftim Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës

Njoftohen të gjithë imamët dhe xhemati se më datë 03.04.2016 (e Diel) pas namazit të Akshamit ora 19:30 në “ Xhaminë Pashës “ do të mbahet ligjëratë nga  Myftiu i Tetovës Prof. Dr. Qani ef. Nesimi, me temë “Ballafaqimi i muslimanit me sfidat e kohës” e organizuar nga imamët e Myftinisë së Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: