You are here
Home > Lajme > Njoftim Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës

Njoftim Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës

Njoftohen të gjithë imamët dhe xhemati se më datë 26.03.2016 (e Diel) pas namazit të Akshamit ora 19:30 në “ Xhaminë Eski “ do të mbahet ligjëratë nga hoxha i nderuar Jusuf ef. Zylbehari me temë “Ihsani- Bëmirsia në Islam” e organizuar nga imamët e Myftinisë së Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: