You are here
Home > Lajme > Njoftim: Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës

Njoftim: Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës

Njoftohen të gjithë Imamët dhe xhemati se më datë 11.12.2016 (e Diel) pas namazit të Jacisë në “ Xhaminë e Pashës“ do të mbahet ligjëratë nga Mafiz ef. Rustemi Imam nē Xhaminë “Dardania”.

Artikuj të ngjajshëm

error: