You are here
Home > Lajme > Njoftim

Njoftim

Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës.

Njoftohen të gjithë imamët dhe xhemati se më datë 24.01.2016 (e Diel) pas namazit të jacisë ora 18.30 në “ Xhaminë e Saatit“ do të mbahet ligjerat nga Mualimi i nderuar Abdruhamman ef. Asllani (Mualim “Xhaminë e Ceshma e Kadisë”-Tetovë ), me temë : “Ndikimi zikrit në shlyerjen e gabimeve”, e organizuar nga imamët e Myftinisë së Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: