You are here
Home > Lajme > Njoftim

Njoftim

Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës.

Njoftohen të gjithë imamët dhe xhemati se më datë 17.01.2016 (e Diel) pas namazit të jacisë ora 18.30 në “ Xhaminë e Madhe “ do të mbahet ligjerat nga Mualimi i nderuar Hfz. Ekrem ef. Hasani (Mualim “Xhaminë e madhe në fsh. Zhelinë”-Tetovë ), me temë : “Bashkimi i Muslimanëve”, e organizuar nga imamët e Myftinisë së Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: