You are here
Home > Lajme > Njoftim

Njoftim

Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës.
Njoftohen të gjithë imamët dhe xhemati se më datë 10.01.2016 (e Diel) pas namazit të jacisë ora 18.30 në “ Xhaminë Drenovec“do të mbahet ligjerat nga Imami i nderuar Hfz. Omer ef. Dauti (imam në “Xhaminë e fsh. Kallnik“-Tetovë ),me temë : “Nevoja për Zotin”, e organizuar nga imamët e Myftinisë së Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: