You are here
Home > Lajme > Njoftim

Njoftim

Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës
Njoftohen të gjithë imamët dhe xhemati se më datë 03.01.2016 (e Diel) pas namazit të jacisë ora 18:30 në “Xhaminë Tabhane“ do të mbahet ligjeratë nga Imami i nderuar Minur ef. Asani (imam në “Xhaminë e epërme në f. Bogovinë“ – Tetovë ), me temë : “Misioni i njeriut në jetë“, e organizuar nga imamët e Myftinisë së Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: