You are here
Home > Lajme > Njoftim

Njoftim

Njoftohen të gjithë Imamët dhe xhemati se më datë 09.04.2017 (e Diel) pas namazit të Akshamit në “ Xhaminë e Pashës“ do të mbahet ligjëratë nga Mafiz ef. Rustemi.

Artikuj të ngjajshëm

error: